• Sjølund-Hejls Skole

Skolens ledelse

Skolebestyrelsen

Ny elev?

Aftal nærmere på tlf.nr 79797750 :)

.. VELKOMMEN ..

* * * * * * Sjølund - Hejls Skole * * * * * *

. Vi vil hinanden .

PLC

Margit Hartmann den 28-11-2016
    Indskrivningen i Kolding Kommune foregår elektronisk her:

www.indskrivning.dk

Dette gælder både til Glidende Overgang, 0. klasse samt til SFO
     - hvad enten man vælger distriktsskolen, en anden folkeskole eller privatskole.

• Log på med NemId og følg vejledningen på skærmen. Vejledning findes også på skolens hjemmeside, samt på Kolding kommunes hjemmeside: www.kolding.dk/skolestart.dk
    • Når indskrivningen til skolen er afsluttet, vises en bekræftelse med link til www.mit.kolding.dk
    • Du kan nu indskrive dit barn til Glidende Overgang med start 1.4.2017.

ÅBENT HUS
    Skolen holder åbent hus for kommende elever og deres forældre d. 12.1. 2017 kl. 17:00-18:00.
    Her vil der være mulighed for at møde Børnehaveklasselederen, SFO-pædagog, samt skolens ledelse.
    Desuden vil skolens sekretær være til stede og hjælper gerne med den elektroniske indskrivning ved behov. Husk i så fald at medbringe Nem-ID eller digital signatur.
    Vi opfordrer alle til at deltage, også de, som klarer den digitale indskrivning hjemmefra!

Den digitale indskrivning er åben fra den 28.11.2016 frem til den 13.01.2017, hvor den skal være afsluttet.
    I er naturligvis velkomne til at ringe eller kigge forbi på skolen, hvis I har spørgsmål eller har brug for hjælp.